Zaalverhuur Zaalverhuur

Verhuur van zalen

Het kerkgebouw beschikt over een aantal zalen die geschikt zijn voor verhuur. In grootte variëren deze van zaal D voor 8 personen tot de kerkzaal die geschikt is voor ca. 400 bezoekers. In principe kan in elke zaalruimte een beamer met projectie worden gebruikt terwijl de kerkzaal zelf standaard beschikt over twee vast opgestelde beamers.

lees meer »
 
Feestarrangement Feestarrangement

Feestarrangement

U wilt een feestje geven, maar uw woning is te klein voor het aantal gasten dat u uit wilt nodigen. In dat geval kan onze koster u helpen. Hij gaat voor u aan de slag door de Ontmoetingsruimte van onze kerk gezellig te maken, kleurrijk aan te kleden en leuk te decoreren, zodat u en uw gasten zich hier thuis zullen voelen.
lees meer »
 
De Groene Kerk De Groene Kerk

De Groene Kerk

Op de startzondag in september hebben we met elkaar gesproken over de klimaatveranderingen, het milieu en alles wat hierop van invloed is. Van grote thema’s, als de consumentenmaatschappij, de zware industrieën en de kostprijs van een vliegticket, tot kleine praktische stapjes waar je snel mee aan de slag kunt; het groente-netje, minder water verbruiken en afvalscheiding.
lees meer »