Bericht van de kerkenraad (15 mei 2020) Bericht van de kerkenraad (15 mei 2020)
Bericht van de kerkenraad (15 mei 2020)
Op donderdag 14 mei is het moderamen van de kerkenraad in vergadering bijeen geweest. Op deze vergadering  is het besluit genomen om tot en met zondag 28 juni uitsluitend online kerkdiensten te houden. Bij deze onlinediensten kunnen alleen degenen die een taak hebben aanwezig zijn.  Met ingang van zondag 5 juli zullen er weer (openbare) publieke diensten gehouden worden als de maatregelen vanuit de overheid dit toelaten.  Bij de diensten mogen dan maximaal 100 personen aanwezig zijn. 
lees meer »
 
Aanpassing kerkdiensten Aanpassing kerkdiensten
Goede gemeenteleden van de Ontmoetingskerk,

Op zondag 15 maart heeft  de kerkenraad het besluit genomen om de ochtenddiensten en de vespers tot en met 31 mei niet door te laten gaan.

Dit is een moeilijke beslissing geweest, een kerkdienst schrap je niet zomaar. De kerkdiensten vormen immers het hart van ons gemeentezijn.

Vanaf zondag 22 maart worden er kerkdiensten gehouden die online zijn te volgen via kerkmroep.nl of YouTube (zoek op: youtube ontmoetingskerk dordrecht) als onze site niet bereikbaar is.
lees meer »
 
Kerkdiensten-2 Kerkdiensten-2

Kerkdiensten en Vespers

Iedere zondag is er om 10.00 uur dienst in de Ontmoetingskerk. Dan komen we als gemeente samen om God en elkaar te ontmoeten. We zingen vooral uit het Liedboek (2013), aangevuld met andere liederen. Er is gevarieerde muzikale inbreng van gemeenteleden, koren of een band. In principe gebruiken we in de Ontmoetingskerk het oecumenisch leesrooster “De eerste dag”.
Tijdens de ochtendvieringen is er kinderopvang, een kinderkring, een kinderwoorddienst en eens per 14 dagen een tienerdienst.
lees meer »
 
Data Tienerdiensten Data Tienerdiensten

Tienerdiensten

Hier kun je de data zien waarop er Tienerdienst is op de zondagmorgen, tijdens de kerkdienst.
lees meer »
 
Ontmoetingskerk op YouTube Ontmoetingskerk op YouTube

Ontmoetingskerk op YouTube

Voor het YouTube kanaal van de Ontmoetingskerk in Dordrecht klik hier.
lees meer »
 
Test pagina Test pagina

Test pagina

Dit is een test van het Google formulier. Invullen van dit formulier heeft verder geen enkele consequentie.
Klik hier om het formulier in te vullen.