AANSCHERPING Coronamaatregelen AANSCHERPING Coronamaatregelen

Aanscherping Coronamaatregelen Ontmoetingskerk

De kleine kerkenraad heeft donderdag 21 januari gesproken over het advies wat is uitgebracht door de Adviescommissie inzake corona-aangelegenheden Ontmoetingskerk.
Vanuit de aangescherpte maatregelen van de overheid heeft de kerkenraad de toevoegingen door de commissie op het reeds bestaande advies van 15 december 2020 overgenomen.
Dit betekent dat met de invoering van de avondklok het kerkgebouw om 20.45u gesloten zal moeten zijn. Bijeenkomsten/vergaderingen zullen derhalve om 20.30u beëindigd moeten worden, zodat een ieder tijdig thuis kan zijn.
Op grond van de richtlijnen vanuit de overheid is er ruimte voor uitvaartdiensten in ons kerkgebouw met een maximum van 50 aanwezigen (exclusief medewerkers)
Daarnaast roept de kerkenraad een ieder nogmaals op de geldende RIVM richtlijnen strikt na te leven wanneer men het kerkgebouw betreedt
  • ook bij de vrijwilligers geldt de gezondheidscheck, graag hier dus echt goed alert op zijn
  • De onderlinge anderhalve meter afstand dient te allen tijde in acht genomen te worden
  • het gebruik van een mondneuskap bij elke beweging in de Ontmoetingskerk is verplicht. Pas wanneer men een vaste zitplaats heeft kan de mondneuskap afgezet worden.

Namens de kerkenraad,
Marco Molendijk, Scriba.
 
 
Ontmoetingskerk op YouTube Ontmoetingskerk op YouTube

Ontmoetingskerk op YouTube

Voor het YouTube kanaal van de Ontmoetingskerk in Dordrecht klik hier.
Indien u storingen ervaart bij het bekijken of beluisteren van onze kerkdiensten, neemt u dan contact op met Jacco Luijten via zijn e-mailadres; jaccoluijten1@gmail.com
lees meer »
 
Kerkdiensten-2 Kerkdiensten-2

Kerkdiensten en Vespers zie laatste nieuws i.v.m. Coronamaatregelen

Iedere zondag is er om 10.00 uur dienst in de Ontmoetingskerk. Dan komen we als gemeente samen om God en elkaar te ontmoeten. We zingen vooral uit het Liedboek (2013), aangevuld met andere liederen. Er is gevarieerde muzikale inbreng van gemeenteleden, koren of een band. In principe gebruiken we in de Ontmoetingskerk het oecumenisch leesrooster “De eerste dag”.
Tijdens de ochtendvieringen is er kinderopvang, een kinderkring, een kinderwoorddienst en eens per 14 dagen een tienerdienst.
lees meer »
 
Data Tienerdiensten Data Tienerdiensten

Tienerdiensten

Hier kun je de data zien waarop er Tienerdienst is op de zondagmorgen, tijdens de kerkdienst.
lees meer »