Gemeenteavond op dinsdag 9 april 2019 Gemeenteavond op dinsdag 9 april 2019

Uitnodiging gemeenteavond 9 april 2019

Beste gemeenteleden,

Namens de kerkenraad nodig ik u van harte uit aanwezig te zijn op de gemeenteavond van dinsdag 9 april aanstaande. Het belooft opnieuw een boeiende en gezellige avond te worden.
lees meer »
 
Gespreksgroepen Gespreksgroepen

Gespreksgroepen

Binnen onze wijkgemeente zijn een aantal gespreksgroepen actief.
  • De Verdieping
  • Het Plein
  • Gedichten in het Liedboek
lees meer »
 
Gemeentegesprek Gemeentegesprek

Gemeentegesprek

Sinds 2014 wordt door de Protestantse wijkgemeente Sterrenburg Gemeentegesprekken georganiseerd. Deze gesprekken zijn bedoeld als momenten van ontmoeting, gesprek en inspiratie voor gemeenteleden van de Protestantse wijkgemeente Sterrenburg en andere belangstellenden. Het zijn zeker geen studie- of discussiegesprekken.
lees meer »
 
Kookhuis Kookhuis

Kookhuis

Onder het motto “Koken vóór en dóór gemeenteleden” wordt op de 3e woensdag van de maand een maaltijd georganiseerd. Gemeenteleden en gasten zijn daarbij van harte welkom.
lees meer »
 
Soos op donderdag Soos op donderdag

Soos op donderdag

Elke donderdagmiddag is er een gezellige soos in de Ontmoetingskerk, van 13.45 tot 15.45 uur. Er worden allerlei spelletjes gedaan onder het genot van thee en koffie.
lees meer »
 
Open Huis in de Ontmoetingskerk Open Huis in de Ontmoetingskerk

Open Huis

Gezelligheid, ontmoeting, een goed gesprek, gratis koffie, thee en koek, een gastvrije ontvangst en … elke keer een programma. Dat zijn de vaste ingrediënten van het tweewekelijkse open huis op woensdagmorgen.
lees meer »
 
Paasontbijt Paasontbijt

Paasontbijt

Op eerste paasdag kan iedereen, jong en oud, aansluiten bij het paasontbijt. De afgelopen jaren hebben we met ongeveer 45 personen het paasontbijt gevierd. Enkele weken van te voren kunt u zich opgeven.
lees meer »
 
Protestantse Contact Dienst Protestantse Contact Dienst

Protestantse Contact Dienst

Elke eerste dinsdag van de maand is er een inloop-koffiemorgen, vanaf 10.00 uur, in de maanden september t/m mei. Dit is niet altijd in de kerk.
lees meer »
 
InloopHuis InloopHuis

Inloophuis

Elke eerste en derde zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur.
Iedereen kan binnenlopen (vooraf aanmelden is niet nodig). Er is gelegenheid om met elkaar te praten, om een kaars ter gedachtenis aan te steken, een spelletje te doen of iets te lezen.
lees meer »