Church Chill Club Church Chill Club

Church Chill Club

De ChurchChillClub is er voor alle jeugd vanaf 10 tot ongeveer 15 jaar. We blijven heel de avond bij elkaar en doen gezellige en leuke activiteiten.
lees meer »
 
Catechese Catechese

Catechese

In catechese gaan kinderen en jongeren op zoek naar wat het christelijk geloof inhoudt. Zo ging het jaren lang. Nu krijgen kinderen die overstappen van de basisschool naar de middelbare en van de kindernevendienst afgaan een uitnodiging voor onderlinge ontmoeting en gesprek. Op dit moment loopt er een mooi groepje van tieners.
lees meer »
 
Kerk op schoot Kerk op schoot

Kerk op schoot

In ieder seizoen wordt er drie keer een 'Kerk op schoot'-dienst gehouden voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar. Een korte dienst speciaal voor hen, voorin de kerk. Er wordt gezongen, gebeden en een verhaal uit de Bijbel verteld.
lees meer »
 
Kom Knutselen Kom Knutselen

Kom Knutselen

De knutselclub in de Ontmoetingskerk, elke woensdagavond van 19.00 - 20.00 in de bovenzaal (niet tijdens schoolvakanties).
lees meer »
 
Eindexamenactie Eindexamenactie

Eindexamenactie

Het Centraal Schriftelijk Eindexamen is voor scholieren van het Voortgezet Onderwijs de afsluiting van hun middelbare schooltijd.
In de week voorafgaande aan de bekendmaking van de uitslag bieden wij de jongeren die staan ingeschreven bij onze wijkgemeente en eindexamen hebben gedaan een roos vergezeld van een passende tekst aan
lees meer »