Kinderdienst XL Kinderdienst XL

Kinderdienst XL
Kinderdienst is het meest leuk, als er een groepje kinderen is, om samen te spelen, te kletsen en bezig zijn. Daarom is er nu elke vierde zondag van de maand een kinderdienst XL. Het idee is dat ouders zoveel als mogelijk op die zondag met hun kinderen naar de kerk komen. Natuurlijk zal er op de andere zondagen ook iets voor de kinderen te doen zijn, maar op de zondag van kinderdienst XL, is de kinderdienst eXtra Lang en eXtra Leuk! Al direct vanaf 10 uur, totdat de dienst bijna afgelopen is, zijn de kinderen welkom in zaal B (boven).

 
Tienerdienst Tienerdienst

Tienerdienst, voor wie en wanneer klik op deze link

 
Seven plusavond Seven plusavond
Op 17 juni van 18:30 tot 20:00 uur was een Seven Plus avond gepland voor de jongeren van 12 tot en met 16 jaar. HIER leest u hoe het was.
 
Met elkaar willen we praten over de bewust-wording van kleding.
Tevens willen wij dan ook alvast vrijdag 2 september om te noteren. Op deze avond willen we n.a.v. een oproep die we gaan doen op 17 juni, om na de zomervakantie de kledingkast van de familie eens na te lopen en het project mooi af te sluiten.
Tieners en ouders zijn inmiddels geïnformeerd over de avond, maar mochten er tieners zijn die nog aan willen sluiten, neem gerust contact op met Melanie Versteeg.

 
 
 
 
SEVEN +

SEVEN +
lees Project Seven+
 
EXTRAATJE JEUGDDIENST EXTRAATJE JEUGDDIENST

Heeft u ook genoten van deze jongerendienst hier staat een

EXTRAATJE – JONGERENDIENST 20 FEBRUARI
Voor de muziekliefhebbers staat er een playlist op YouTube Music van de liedjes uit de jongerendienst ‘Ben jij Lazarus?’ van 20 februari 2022.
Deze lijst bevat behalve de liedjes uit de dienst ook (pop)muziek van bijv. The Beatles, Joe Cocker, Guus Meeuwis en anderen, die allemaal een link hebben naar de rode draad van de dienst: vriendschap.
Veel luisterplezier!
 
Spoor van Licht Spoor van Licht

Het Spoor van Licht 2021
 
lees meer »
 
Jeugdhonk

We hebben inmiddels ons streefbedrag van €250 bereikt en zijn er zelfs al over heen! Alle gulle gevers: BEDANKT!!! Uiteraard gaan we door met sparen en zullen we a.s. zaterdag 6 november ook op de jaa
Jeugdhonk
 
Klus/Pizza-avond resultaat Klus/Pizza-avond resultaat

Resultaat Klus/Pizza-avond
 
Seven+ nieuws Seven+ nieuws

SEVEN+ laatste nieuws

Filmpje van de activiteit  op zaterdag 9 oktober 2021
Seven + ruimt vuil opVegetarische pizza, praten over zorg voor de aarde, film gekeken van David Attenborough: A Life On Our Planet en met elkaar gesproken over duurzaamheid onder het genot van chips, cola en sinas Leuk, Floris, Merle, Linde, Ruben, Eva en Frank dat jullie erbij waren, hopelijk begroeten en maken we de volgende keer kennis met nog meerdere van jullie Aankomende zaterdag 9 oktober gaan we de handen uit de mouwen steken en gaan we de aarde een stukje schoner maken door afval te prikken. Dit doen we van 10-11 uur. We verzamelen bij het Duurzaamheidscentrum Weizigt aan de Krispijnseweg (schuin tegenover bakkerij Brokking).Mocht het heel slecht weer zijn dan gaat het prikken niet door. Dat laten we dan voortijdig aan jullie weten. Groeten van de Seven+ leiding
 
 
LAATSTE ACTIVITEIT

Outdoorbattle
LAATSTE ACTIVITEIT
lees meer »
 
Tienerkrant Tienerkrant

Tienerkrant nummer 17

 
Catechese Catechese

Catechese

In catechese gaan kinderen en jongeren op zoek naar wat het christelijk geloof inhoudt. Zo ging het jaren lang. Nu krijgen kinderen die overstappen van de basisschool naar de middelbare en van de kinderdienst afgaan een uitnodiging voor onderlinge ontmoeting en gesprek. Op dit moment loopt er een mooi groepje van tieners.
lees meer »
 
Church Chill Club Church Chill Club

Church Chill Club is op dit moment op zoek naar leiding!

De ChurchChillClub is er voor alle jeugd vanaf 10 tot ongeveer 15 jaar. We blijven heel de avond bij elkaar en doen gezellige en leuke activiteiten. Voel je je betrokken bij deze leeftijd en wil je meehelpen om de jeugd in deze leeftijd een gezellige avond te bezorgen informeer dan op het e-mailadres wat hieronder vermeld staat.
lees meer »
 
Eindexamenactie Eindexamenactie

Eindexamenactie

Het Centraal Schriftelijk Eindexamen is voor scholieren van het Voortgezet Onderwijs de afsluiting van hun middelbare schooltijd.
In de week voorafgaande aan de bekendmaking van de uitslag bieden wij de jongeren die staan ingeschreven bij onze wijkgemeente en eindexamen hebben gedaan een roos vergezeld van een passende tekst aan
lees meer »