Zondagsdienst Zondagsdienst

Aanmelden voor de kerkdienst:

Laatste wijzingen
Vanwege de verruiming van de regels van de overheid per 1 juli heeft de Kerkenraad besloten dat de gemeente bij de intrede en drempelgebed volgens liturgie weer hardop mag antwoorden op de voorganger.  Voorts is het weer mogelijk om bij de gebeden het “Onze Vader” gezamenlijk hardop mee te bidden. De liederen worden vooralsnog door de zanggroep gezongen. Vanaf a.s. zondag 20 september zingen we het slotlied weer samen, geheel volgens de aangegeven regels.
Spelregels voor aanmelding
  • Met de link HIER AANMELDEN hieronder opent u het formulier “Aanmelding zondagsdienst”.
  • Door u aan te melden bevestigt u dat u en uw huisgenoten geen gezondheidsklachten hebben zoals die door het RIVM zijn genoemd als symptomen van een mogelijke Corona-besmetting.
  • U kunt via internet aanmelden vanaf woensdagavond 21.00 uur tot vrijdag 23.59 uur.
  • Heeft u geen internet? Dan mag u zich telefonisch aanmelden op nummer: 06-16 790 631.
  • Telefonisch aanmelden kan alleen op woensdag en donderdag van 18.30 uur tot 20.30 uur.
  • Alle aanmelders ontvangen zaterdagmiddag om uiterlijk 12.00 uur bericht of hen een plaats(en) is/zijn toegewezen.
  • Krijgt u of een van uw huisgenoten na aanmelding gezondheidsklachten, of kunt u om andere redenen niet komen, meldt u dan af via het mailadres: ontmoetingskerk.aanmelden@gmail.com
  • Als u zich telefonisch hebt aangemeld kunt u natuurlijk op die wijze afmelden.
  • LET OP: Vooralsnog zal de autorijdienst niet functioneren!

Toedeling zitplaatsen
  • Alle aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geplaatst.
  • De telefonische aanmeldingen van elke avond worden de volgende dag 09.00 uur geplaatst.
  • Heeft u geen plaats? Dan krijgt u voorrang als u zich opnieuw aanmeldt op een andere zondag.
  • Aanvragers die nog geen dienst bijwoonden, hebben voorrang op hen die dat al wel deden.
Gedragsregels in de kerk
  • Zie de zomerwijkbrief voor gedetailleerde informatie waaronder de 10 regels voor kerkbezoek.
  • De basis: Onderling 1½ meter afstand houden en de aanwijzingen van de medewerkers opvolgen.

HIER AANMELDEN