Wandelen op zaterdag

Wandelen

We organiseren 2 soorten wandelingen:
  1. WOK wandelingen (Wandelen Ontmoetingskerk). Deze vinden jaarlijks plaats van oktober tot en met mei op de 1e en 3e woensdagmiddag van de maand. De afstanden zijn ca. 6 km. De plaats van vertrek is steeds bij een bushalte in Dordrecht, zodat iedereen het startpunt kan bereiken. In het Kerkblad en in de Wijkbrieven zullen rondom de wandeldagen meer gegevens komen te staan.
          wok@ontmoetingskerk-dordrecht.nl
  1. Zaterdagwandelingen.
Vanaf maart tot en met oktober worden er jaarlijks voor de wijkgemeente 10 wandelingen georganiseerd van rondom 22 km.
Elke wandeling sluit geografisch aan op de volgende wandeling. De wandelroute voor 2022 zijn het Limespad(in 4 etappes van Kesteren naar Berg en Dal bij Nijmegen) en het Brabantse Kloosterpad.
De wandelingen gaan voornamelijk over onverharde wegen. Ook de weilanden met zijn vee worden niet overgeslagen. Inzet van de wandelingen is het genieten van de natuur, de omgeving én het onderlinge contact. Het tempo van de wandelingen ligt op een gemiddelde van 5 km per uur.
De route naar het startpunt gebeurt via carpooling vanuit Sterrenburg. De vertrektijden liggen rondom 8.00 uur en de thuiskomst is rondom 17.00 uur.
In het Kerkblad en in de Wijkbrieven zullen rondom de wandeldagen meer gegevens komen te staan over de wandelingen.

Voor meer informatie over de wandeltochten: Herman Riet, tel. 6183 943 of
via de mail: wandelen@ontmoetingskerk-dordrecht.nl

Een impressie van de wandelingen van 2019 zie je hieronder.