Wandelen op zaterdag

Wandelen

Vanaf maart 2020 tot en met oktober 2020 worden er voor de wijkgemeente 10 wandelingen georganiseerd van rondom 22 km.
Het jaar 2020 wordt het 17e wandelseizoen. Elke wandeling sluit geografisch aan op de volgende wandeling. De wandelroute voor 2020 is eerst 4 etappes van Kesteren naar Berg en Dal bij Nijmegen. Deze route is een onderdeel van het Limespad. Daarna lopen we nog in 6 etappes van Bergen op Zoom naar Streefkerk. Deze route is een onderdeel van het Floris V pad.
De wandelingen gaan voornamelijk over onverharde wegen. Ook de weilanden met zijn vee worden niet overgeslagen. Inzet van de wandelingen is het genieten van de natuur, de omgeving én het onderlinge contact. Het tempo van de wandelingen ligt op een gemiddelde van 5 km per uur.
De route naar het startpunt gebeurt via carpooling vanuit Sterrenburg. De vertrektijden liggen rondom 8.00 uur en de thuiskomst is rondom 17.00 uur.
In het Kerkblad en in de Wijkbrieven zullen rondom de wandeldagen meer gegevens komen te staan over de wandelingen.

De wandeldagen voor 2020:
  • Zaterdag 21 maart: Kesteren – Renkum 21 km
  • Zaterdag 18 april: Renkum – Arnhem 20 km
  • Zaterdag 9 mei: Arnhem – Bemmel 23 km
  • Zaterdag 6 juni: Bemmel – Berg en Dal 23 km
  • Zaterdag 4 juli: Bergen op Zoom – Steenbergen 23 km
  • Zaterdag 25 juli: Steenbergen – Willemstad 25 km
  • Zaterdag 22augustus: Willemstad – Strijen 24 km
  • Zaterdag 12 september: Strijen – Dordrecht (Sterrenburg) 25 km
  • Zaterdag 3 oktober: Dordrecht – Alblasbos (Papendrecht) 23 km
  • Zaterdag 24 oktober Alblasbos – Streefkerk 24 km
Voor meer informatie over de wandeltochten: Herman Riet, tel. 6183 943 of
via de mail:

Een impressie van de wandelingen van 2019 zie je hieronder.