Wandelen op zaterdag

Wandelen

Vanaf maart 2021 tot en met oktober 2021 worden er voor de wijkgemeente 10 wandelingen georganiseerd van rondom 22 km.
Het jaar 2021 wordt het 17e wandelseizoen. Elke wandeling sluit geografisch aan op de volgende wandeling. De wandelroute voor 2021 is eerst 4 etappes van Kesteren naar Berg en Dal bij Nijmegen. Deze route is een onderdeel van het Limespad. Daarna lopen we nog in 6 etappes van Bergen op Zoom naar Streefkerk. Deze route is een onderdeel van het Floris V pad.
De wandelingen gaan voornamelijk over onverharde wegen. Ook de weilanden met zijn vee worden niet overgeslagen. Inzet van de wandelingen is het genieten van de natuur, de omgeving én het onderlinge contact. Het tempo van de wandelingen ligt op een gemiddelde van 5 km per uur.
De route naar het startpunt gebeurt via carpooling vanuit Sterrenburg. De vertrektijden liggen rondom 8.00 uur en de thuiskomst is rondom 17.00 uur.
In het Kerkblad en in de Wijkbrieven zullen rondom de wandeldagen meer gegevens komen te staan over de wandelingen.

De wandeldagen voor 2021:
  • Zaterdag 27 maart: Kesteren – Renkum 21 km
  • Zaterdag 24 april: Renkum – Arnhem 20 km
  • Zaterdag 15 mei: Arnhem – Bemmel 23 km
  • Zaterdag 5 juni: Bemmel – Berg en Dal 23 km
  • Zaterdag 3 juli: Bergen op Zoom – Steenbergen 23 km
  • Zaterdag 24 juli: Steenbergen – Willemstad 25 km
  • Zaterdag 14 augustus: Willemstad – Strijen 24 km
  • Zaterdag 4 september: Strijen – Dordrecht (Sterrenburg) 25 km
  • Zaterdag 25 september: Dordrecht – Alblasbos (Papendrecht) 23 km
  • Zaterdag 16 oktober: Alblasbos (Papendrecht) – Streefkerk 24 km
Voor meer informatie over de wandeltochten: Herman Riet, tel. 6183 943 of
via de mail: herman.riet.hr@gmail.com

Een impressie van de wandelingen van 2019 zie je hieronder.