Ontmoetingskerk in de wijk Sterrenburg; website in bewerking

maandag 24 december 2018

Spoor van Licht 2018

Datum: 
 maandag 24 december 2018
Tijdstip: 
 18:15  - 19:15

Spoor van Licht - 24 december 2018 - 18.15
Ook dit jaar wordt er op kerstavond 24 december vanuit de Ontmoetingskerk weer de lampionnenoptocht SPOOR VAN LICHT door de wijk rond de kerk gehouden.
De tocht wordt afgesloten met een feestelijke viering voor jong en oud waarin een kort verrassend kerstspel wordt gespeeld en veel bekende kerstliederen worden gezongen, waarna een warm onthaal volgt met glühwein, chocolademelk en wat lekkers.
De tocht en de viering zijn elk jaar voor de kinderen een hele belevenis en ook de ouders, opa’s, oma’s en gewone meelopers weten het bijzonder te waarderen.
Onderweg is er op veel plekken langs de tocht iets te zien of te beleven. Er staan verschillende figuren uit het kerstverhaal, er zijn ‘uitdeelherders’ en muzikanten, er is een lichtshow langs de donkere dijk en aan een kraampje onderweg wordt warme chocolademelk geschonken.
De tocht is ook voor mensen in een rolstoel of kinderen in een buggy mee te maken.
Verzamelen vanaf 18.15 uur op het pleintje naast de kerk aan de Slangenburg  voor de kleine Jumbo Supermarkt.
De tocht vertrekt na trompetspel om 18.30 uur en duurt ongeveer 40 minuten, waarna om 19.30 de viering in de kerk begint.

Vooraf opgeven voor de tocht is niet nodig, iedereen mag aansluiten. Neem wel zelf een veilige lampion mee en misschien de buur- of kleinkinderen als die niet zelf kunnen komen.
Iedereen is welkom om mee te lopen en/of de viering in de kerk na afloop mee te maken.

Wij wensen u hele fijne feestdagen!

terug