Open huis Open huis

BIJ KLACHTEN BLIJFT U THUIS
Mocht er vanwege de overheid beperkende maatregelen van toepassing zijn, kijk altijd voor meer informatie ook op de website van de kerk: www.ontmoetingskerk-dordrecht.nl
of bel naar
Idelette Reehorst, tel. 078 -617 75 89   E-mail: ideletter@hotmail.com
 of Cor den  Dopper, tel. 06.51 56.50 02 cjdendopper@gmail.com

Op woensdag 22 juni is de slotdag van Het Open Huis-seizoen 2021-2022 in de Ontmoetingskerk.
Deze ochtend komen Maureen Kamphuis en Jennifer Evenhuis met hun voorstelling ‘Comedy Healing.’ Problemen zijn er al eeuwenlang, iedereen heeft ze en iedereen wil ze graag oplossen. En dat doen we natuurlijk met een … coach! Maar is tegenwoordig niet iedereen coach? Welke coach is goed? En waarom zijn problemen toch altijd zo zwaar en moet je ervan huilen?
Dr. Moira, de oprichtster van het Comedy Healing Instituut, en haar pupil Kitty Koedijk presenteren hun eigen Comedy Healing methode, en gaan live aan de slag met jouw issues. Maar zijn Dr. Moira  en Kitty het wel met elkaar eens? Is het C.L.O.W.N. model goed genoeg? Ontdek de Comedy Healing methode en beslis zelf.
Klik hier voor compleet beeld.
De voorstelling begint om 10:30 uur en duurt tot 11.45 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom.
De kerk is open vanaf 9.45 uur en bezoekers zijn van tevoren al van harte welkom voor een kopje koffie of thee en een gezellig gesprek.

Na afloop is er om 12:30 uur een pannenkoekenmaaltijd. Vanwege het maximaal aantal mensen wat gezien de ruimte mee kan eten, is opgave vooraf wenselijk bij Cor den Dopper, tel. 06 51 56 50 02  email: cjdendopper@gmail.com
Datum 22 juni 2022
Plaats: Ontmoetingskerk, Slangenburg 3, ingang Lunenburgplein, t.o. eindhalte buslijn 5 & 7.

Het complete programma van het Open Huis vindt u  hier