Werkgroep Kerk en Hobby

Deze werkgroep werd opgericht in 1990 en bestaat uit enthousiaste hobbyisten van binnen en buiten de Ontmoetingskerk.
Een paar keer per jaar komen zij bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideëen te bespreken. Steeds wordt een thema gekozen waar iedereen mee aan de slag kan gaan.

De resultaten worden een bepaalde tijd tentoongesteld in de Ontmoetingskerk. Elke hobbyist heeft zijn of haar eigen techniek (aquarel, keramiek, 3 D-vorm, olieverf, pastel, draadfiguren, speksteen, textiel, fotografie, Art-journal enz.).

EXPOSITIE van de werkgroep Kerk en Hobby van 2 december 2018 t/m 6 januari 2019 thema “KERSTGEDACHTE”.

BEZICHTIGING
  • Elke zondag voor en na de kerkdienst,
  • tijdens “Open Huis”, elke 2e en 4e woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur,
  • tijdens “Inloop Huis”, elke 1e en 3e zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur,
  • of op afspraak.
Info: Lex Nagtegaal (078) 618 38 63 of of Dickie Trumpie (078) 617 57 19
Wilt u ook meedoen met deze groep? Wij zoeken nog mensen met een creatieve hobby ter aanvulling van onze werkgroep. U bent altijd van harte welkom!