FOTO EXPOSITIE - Wouter Dekkers Dordrecht FOTO EXPOSITIE - Wouter Dekkers Dordrecht
FOTO EXPOSITIE - Wouter Dekkers Dordrecht
Van 15 januari tot 26 februari 2020 exposeert Wouter Dekkers in de Ontmoetingskerk aan de  Slangenburg 3 te Dordrecht.

Bezichtiging:
  • Elke zondag voor en na de kerkdienst,
  • tijdens “Open Huis” elke 2e en 4e woensdag ochtend van 10:00 tot 12:00 uur
  • tijdens “Inloop Huis” elke 1e en 3e zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur
Natuur foto's in glorie en vergane glorie en documentaire foto's aanwezig.
Kijk met aandacht en u zult er van genieten.

Portfolio Wouter:
Amateurfotograaf vanaf mijn jeugd.
Jaren aan analoog fotografie gedaan.
Begonnen in een DOKA (donkere kamer) met contact afdrukken 6 bij 6 of 6 bij 8 negatieven.
Al snel ging ik over op kleinbeeld fotografie.
Dit betekende dat je een vergroter moest aanschaffen om de beelden te kunnen maken op groot formaat. Op later leeftijd ben ik digitaal gaan fotograferen. Het voordeel is dat je je fotowerk via de computer kan bewerken en afdrukken.
Natuurfotografie heeft mijn voorkeur gekregen. Daarnaast doe ik ook straat- en documentair fotografie.
In deze expositie zijn de natuurfoto's in glorie of in vergane glorie en documentaire foto's aanwezig. Kijk met aandacht en u zult er van genieten.

In deze expositie:

Glorie of vergane glorie in de natuur    Glasblazen in de glasblazerij te Leerdam

Info: w.dekkers34@upcmail.nl