Expositie Winterwonderland

20 November 2019 t/m 14 Januari 2020

Bezichtiging: elke zondag voor en na de kerkdienst en tijdens:
“Open Huis”  elke 2e en 4e woensdag v.d. maand van 9:45 tot 12:00 uur,
“Inloop Huis” elke 1e en 3e zaterdag v.d. maand van 13:30 tot 15:30 uur,
of op afspraak.

Onze werkgroep bestaat uit enthousiaste hobbyisten van binnen en buiten de Ontmoetingskerk. Een paar keer per jaar komen wij bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en ideeën te bespreken. Steeds wordt een thema uitgekozen waar iedereen mee aan de slag kan gaan. De resultaten worden gedurende een aantal weken tentoongesteld in de Ontmoetingskerk.

Elke hobbyist heeft zijn of haar eigen techniek (aquarel, keramiek, 3 D-vorm, acryl of olieverf, pastel, draadfiguren, fotografie, speksteen, textiel, Art-journal, houtbranden enz.) Bekijk onze creaties, de daarbij vermelde teksten en schrijf uw bevindingen in het boek.
Info: Lex Nagtegaal (078) 618 38 63 of Dickie Trumpie (078) 617 57 19

Wilt u ook meedoen met deze groep?  Wij zoeken nog mensen met een creatieve hobby voor onze werkgroep. U bent altijd van harte welkom.