Expositie Gevleugelde Vrienden

21 September t/m 31 Oktober 2019

De werkgroep Kerk en Hobby heeft ditmaal gekozen voor het thema Gevleugelde Vrienden. De eerste gedachten gaan dan uit naar het bekende pianotrio of wellicht naar een vereniging van postduivenhouders. De werkgroep heeft echter gekozen voor alles wat vleugels heeft en zo mogelijk kan vliegen.

Van Kip tot Kievit of Kolibrie, van Lieveheersbeestje tot Libelle,
van Vlieg tot Vlinder, Vink of Valk, van IJsvogel tot Vreemde Vogel.
Je kunt het zo gek niet verzinnen, er is voldoende te vinden dat vleugels heeft en vliegt om vast te leggen op foto, papier of doek.

Naast de exposities van de werkgroep Kerk en Hobby wordt anderen de mogelijkheid geboden een tentoonstelling in te richten. Weet u iemand of een groep mensen die ook een keer zou willen exposeren in de Ontmoetingskerk, neem dan contact op met voorzitter of secretaris van de werkgroep Kerk en Hobby,
Lex Nagtegaal of Dickie Trumpie.

Onze werkgroep bestaat uit enthousiaste hobbyisten van binnen en buiten de Ontmoetingskerk. Een paar keer per jaar komen wij bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en ideeën te bespreken. Steeds wordt een thema uitgekozen waar iedereen mee aan de slag kan gaan. De resultaten worden gedurende een aantal weken tentoongesteld in de Ontmoetingskerk.

Elke hobbyist heeft zijn of haar eigen techniek (aquarel, keramiek, 3 D-vorm, acryl of olieverf, pastel, draadfiguren, fotografie, speksteen, textiel, Art-journal, houtbranden enz) Bekijk onze creaties, de daarbij vermelde teksten en schrijf uw bevindingen in het boek.

Wilt u ook meedoen met deze groep? Wij zoeken nog mensen met een creatieve hobby voor onze werkgroep.
U bent altijd van harte welkom!

BEZICHTIGING:
Op zondag voor en na de kerkdienst en tijdens:
  • “Open Huis”  elke 2e en 4e woensdag v.d. maand van 9:45 tot 12:00 uur,
  • “Inloop Huis” elke 1e en 3e zaterdag v.d. maand van 13:30 tot 15:30 uur,
  • of op afspraak.
Adres expositie: Ontmoetingskerk, Slangenburg 3, 3328 DN Dordrecht
De bushalte voor de deur van de kerk is het eindpunt van de lijnen 5 en 7.