WELKOM

Wegens een technische storing is de live stream van de zondagsdienst van 7 augustus helaas onderbroken. De opname van de dienst staat inmiddels op YouTube en kan worden teruggekeken.
Onze excuses voor het ongemak.
Het team van Kerk-TV Ontmoetingskerk

KIJK ons kopje JEUGD aan voor diverse leuke activiteiten. Hou de agenda in de gaten;
17 juni , 2 juli en 2 september

Bericht van de Diaconie over Energiefonds lees hier over het aanvragen en hier over het doneren.

In ons kerkgebouw is nu een aparte Stilteruimte voor rust en bezinning.Lees hier meer.
De kerk is alle dagen open, uitzonderingen worden in de agenda rechts aangekondigd.
Maandag tm vrijdag van 10.00-12.00 uur, zaterdag van 13.30 u-15.30 u .

Missie & Visie Protestantse wijkgemeente Sterrenburg

Wij zijn een Protestantse Wijkgemeente, onze missie is:

Wij willen in Sterrenburg een open gastvrije geloofsgemeenschap zijn, betrokken op God, op elkaar en op de samenleving. Onze inspiratiebronnen zijn de Bijbel en de woorden en daden van Jezus, in openheid voor de Geest van God.

Onze visie: lees meer