Bestellijst Kerstol, wijn en oliebollen Bestellijst Kerstol, wijn en oliebollen

Bestellijst voor kerststollen, oliebollen, appelbeignets en wijn


Volgens traditie is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om kerststollen, banketstaven, oliebollen, appelbeignets en wijn aan te schaffen. De opbrengst van de actie van 2020 is bestemt voor de verduurzaming van het kerkgebouw.
Bakker Dirkjan Korteweg zal voor ons de kerststollen, banketstaven, oliebollen en appelbeignets leveren. Hij en zijn team staan garant voor de prima kwaliteit.
Velen hebben in de afgelopen jaren een stol of oliebollen besteld en wij vertrouwen er op dat u ook dit jaar ons helpt bij het succesvol afronden van onze actie voor bovengenoemd doel.
De rode en witte wijnen van Conde Pinel die wij verkopen vinden hun oorsprong in de wijngaarden in de regio van Allicante.
Uw bestelling van kerststollen, banketstaven en/of wijn dient vóór of op 22 december bij ons binnen te zijn en kan op 23 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de hal van de kerk worden afgehaald.
Uw bestelling voor oliebollen, appelbeignets en eventueel wijn dient vóór of op 30 december bij ons binnen te zijn en kan op 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de hal van de kerk afgehaald worden.
Hieronder vindt u de bestelstrook waarmee u de bestellingen kunt inleveren bij één van onze teamleden.
Teamleden:     Corrie van Driel, Nijenstein 19, tel 078-6173679;
                        Evert Kruijswijk, Kinkelenburg 79, tel 078-6170490.

Bestellijst via deze lijst kunt u uw bestelling doorgeven. 
terug