za 18 mei 2019

Tijdstip:
 13:30  - 15:30

InloopHuis
Misschien is het al heel lang geleden dat u een kerk bent binnengelopen. Misschien bent u nog nooit in de Ontmoetingskerk geweest. Als kerk willen we graag in de buurt een plek zijn waar je zomaar eens binnen kan lopen. Gelovig of niet, wanneer u nieuwsgierig bent hoe het er uit ziet, wanneer u het leuk vindt om zomaar eens een praatje te maken, wanneer u een reden heeft een kaarsje op te steken, wanneer u het leuk vindt om een spelletje te doen, u bent van harte welkom. Elke 1e en 3e zaterdag van de maand kunt u zomaar binnenlopen. A.s. zaterdag is er in het kader van de Nationale Vogelweek een (korte) wandeling in de omgeving van de kerk waarin u rondgeleid wordt door een enthousiaste amateurvogelkenner om u te vertellen over vogels en planten in onze dagelijkse leefomgeving. U bent van harte welkom 18 mei (aanmelding vooraf niet nodig)!
Het adres is Slangenburg 3 (Naast Jumbo supermarkt) in Sterrenburg 3.
De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Info: