Braderie 2020

Braderie 2020

Braderie 2020

In de folder kunt u lezen hoe er toch een Braderie gehouden wordt onder de huidige beperkingen.Lees verder

Zoals beloofd zijn er nu foto's en beschrijvingen van de te verkopen artikelen. De linkjes naar de artikelen vindt u onderaan bij lees meer.
In de beschrijving kunt u doorklikken naar het bestelformulier waar alle producten opstaan. Misschien ziet u dan nog iets van uw gading en dat kunt u dan ook gelijk bestellen. Wilt u daarvan details weten dan gaat u weer even terug naar de website. Natuurlijk is het ook vaak duidelijk genoeg en klikt u het gewoon aan. 
Aangezien we ook via een papieren bestellijst werken kan het zijn dat u bericht krijgt dat een artikel al verkocht was.
Maar de keuze is reuze dus er is vast wel een alternatief. 
Dit is geen webshop dus we hebben met eenvoudige middelen een online gebeuren in elkaar gezet. Wij hopen dat udus nog een formulier in wilt zenden als u bijv. meerdere potjes jam wilt bestellen. Het aantal van 2 staat wel bij een paar producten zoals de appelmoes. De aanbieding van de kniepertjes kan ook gelijk besteld worden 3 zakjes zijn tenslotte ook zo op. Van heel veel artikelen is er echter maar 1 of beperkt aantal en om de lijst niet te lang te maken is voor deze opzet gekozen.
Het goede nieuws is, hoe meer u bestelt, hoe korter de lijst wordt. Dagelijks zullen de verkochte artikelen van de bestellijst verwijderd worden. Als een artikel dus niet meer op het bestelformulier voorkomt is het al verkocht.
Lees meer
lees meer »
 
Expositie Werkgroep kerk en hobby Expositie Werkgroep kerk en hobby

Werkgroep Kerk en Hobby  

De werkgroep Kerk en Hobby bestaat uit enthousiaste hobbyisten van
binnen en buiten de Ontmoetingskerk. Een paar keer per jaar komt deze bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en ideeën te bespreken. Dit keer is gekozen vanwege het 30-jarig bestaan van de werkgroep een keuze uit eigen werk te maken welk al dan niet eerder in de Ontmoetingskerk te zien is geweest.

Expositie van 16 september tm 3 november 2020
Lees hier meer
 
Wandelen op zaterdag

Wandelen op zaterdag

Wandelen

Vanaf maart 2020 tot en met oktober 2020 worden er voor de wijkgemeente 10 wandelingen georganiseerd van rondom 22 km.
Het jaar 2020 wordt het 17e wandelseizoen. Elke wandeling sluit geografisch aan op de volgende wandeling. De wandelroute voor 2020 is eerst 4 etappes van Kesteren naar Berg en Dal bij Nijmegen. Deze route is een onderdeel van het Limespad. Daarna lopen we nog in 6 etappes van Bergen op Zoom naar Streefkerk. Deze route is een onderdeel van het Floris V pad.
lees meer »
 
Werkgroep Kerk en Hobby

Werkgroep Kerk en Hobby

Werkgroep Kerk en Hobby

Deze werkgroep werd opgericht in 1990 en bestaat uit enthousiaste hobbyisten van binnen en buiten de Ontmoetingskerk.
Een paar keer per jaar komen zij bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideëen te bespreken.
lees meer »
 
Handwerkclub

Handwerkclub

Handwerkclub

Op elke dinsdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, komt de handwerkploeg bij elkaar: zo’n veertien dames haken, breien, borduren, maken kaarten en werken aan kleine presentjes. Ondertussen genieten zij van elkaars gezelschap, de koffie en de thee.
lees meer »
 
Barococo en Interval

Barococo en Interval

Barococo en Interval

Beide ensembles verlenen hun muzikale medewerking aan kerkdiensten en andere activiteiten Zij spelen vooral klassieke muziek van o.a. Bach, Byrd, Purcell, Telemann.
lees meer »
 
Meditatie

Meditatie

Meditatie

Eens per maand wordt er in een kleine zaal van de Ontmoetingskerk door een kleine groep gemediteerd. Na een ontspanningsoefening volgt een meditatie.
lees meer »