Activiteiten Kerk en Israël Activiteiten Kerk en Israël
Activiteiten Kerk en Israël
 
Expositie Werkgroep kerk en hobby Expositie Werkgroep kerk en hobby

Werkgroep Kerk en Hobby; klik hier bij Nieuwe expositie 
ADVENT/WINTERTIJD van 24 NOVEMBER 2022 tm 15 FEBRUARI

Nu de coronabeperkingen zijn vervallen is ook de werkgroep Kerk en Hobby heel erg blij dat de exposities van hun werken weer voor iedereen toegankelijk mogen zijn. Ook is het fijn dat we nu in de ontmoetingsruimte een aantal werken kunnen laten zien.

De werkgroep Kerk en Hobby bestaat uit enthousiaste hobbyisten van binnen en buiten de Ontmoetingskerk. Een paar keer per jaar komen zij bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en ideeën te bespreken. Steeds wordt een thema uitgekozen waar iedereen mee aan de slag kan gaan. De resultaten worden gedurende een aantal weken tentoongesteld in de Ontmoetingskerk.

Elke hobbyist heeft zijn of haar eigen techniek (Aquarel, Keramiek, 3 D-vorm, Acryl of Olieverf, Pastel, Fotografie, Speksteen, Textiel, Art-journal, Pyrografie enz.)


 
 
Handwerkclub

Handwerkclub

Handwerkclub

Op elke dinsdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, komt de handwerkploeg bij elkaar: zo’n veertien dames haken, breien, borduren, maken kaarten en werken aan kleine presentjes. Ondertussen genieten zij van elkaars gezelschap, de koffie en de thee.
Het werk van de afgelopen maanden is naar Albanië gebracht door Leo Simpelaar en bij het schooltje waren de kinderen er erg blij mee zoals op de foto's te zien is.
lees meer »
 
Wandelen op zaterdag

Wandelen op zaterdag

Wandelen

lees meer »
 
Werkgroep Kerk en Hobby

Werkgroep Kerk en Hobby

Werkgroep Kerk en Hobby

Deze werkgroep werd opgericht in 1990 en bestaat uit enthousiaste hobbyisten van binnen en buiten de Ontmoetingskerk.
Een paar keer per jaar komen zij bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideëen te bespreken.
lees meer »
 
Barococo en Interval

Barococo en Interval

Barococo en Interval

Beide ensembles verlenen hun muzikale medewerking aan kerkdiensten en andere activiteiten Zij spelen vooral klassieke muziek van o.a. Bach, Byrd, Purcell, Telemann.
lees meer »
 
Meditatie

Meditatie

Meditatie

Eens per maand wordt er in een kleine zaal van de Ontmoetingskerk door een kleine groep gemediteerd. Na een ontspanningsoefening volgt een meditatie.
lees meer »