AANSCHERPING Coronamaatregelen AANSCHERPING Coronamaatregelen

Aanscherping Coronamaatregelen Ontmoetingskerk

De kleine kerkenraad heeft donderdag 21 januari gesproken over het advies wat is uitgebracht door de Adviescommissie inzake corona-aangelegenheden Ontmoetingskerk.
Vanuit de aangescherpte maatregelen van de overheid heeft de kerkenraad de toevoegingen door de commissie op het reeds bestaande advies van 15 december 2020 overgenomen.
Dit betekent dat met de invoering van de avondklok het kerkgebouw om 20.45u gesloten zal moeten zijn. Bijeenkomsten/vergaderingen zullen derhalve om 20.30u beëindigd moeten worden, zodat een ieder tijdig thuis kan zijn.
Op grond van de richtlijnen vanuit de overheid is er ruimte voor uitvaartdiensten in ons kerkgebouw met een maximum van 50 aanwezigen (exclusief medewerkers)
Daarnaast roept de kerkenraad een ieder nogmaals op de geldende RIVM richtlijnen strikt na te leven wanneer men het kerkgebouw betreedt
  • ook bij de vrijwilligers geldt de gezondheidscheck, graag hier dus echt goed alert op zijn
  • De onderlinge anderhalve meter afstand dient te allen tijde in acht genomen te worden
  • het gebruik van een mondneuskap bij elke beweging in de Ontmoetingskerk is verplicht. Pas wanneer men een vaste zitplaats heeft kan de mondneuskap afgezet worden.

Namens de kerkenraad,
Marco Molendijk, Scriba.
 
terug